dbp

Ritzema Boskade 7
2101 GL Heemstede

tel: 023 5314459
fax: 023 5329934
info@dbp-onderwijs.nl

Cursussen

Motivatie en Resultaat bij economie, een nieuwe aanpak in de sectie
21 januari 2019 Jaarbeurs Utrecht

10:00 - 16:00 Beatrixgebouw

economie maakt veel gebruik maken van informatie uit teksten, grafieken en tabellen.

Leerlingen die voor deze vakken hun motivatie verliezen, hebben vaak moeite met het verwerken van de informatie. Tijdens deze dag bespreken we wat er gebeurt als een leerling economie leert en waar voor ons mogelijkheden liggen om leerlingen vanuit ons vak te motiveren.

Het middagprogramma geeft u de gelegenheid de informatie te verwerken zodat u de volgende dag meteen in uw lessen aan de slag kunt gaan.

De deelnemers krijgen, naast het programma van de dag, een boekje mee waarin de motivatietheorie en een groot aantal tips voor werkvormen besproken staan.

Deze dag heeft voor u de hoogste opbrengst als u met zoveel mogelijk sectieleden komt. We stimuleren deelname dat door dalende deelnameprijzen bij inschrijving van meer leden uit dezelfde sectie. Docenten geschiedenis, economie, M&O, fiosofie, maatschappijleer en godsdienst zijn op deze dag ook welkom.

De kosten bedragen € 295,-- . Per workshop. Daarbij is al het materiaal en een goede lunch inbegrepen. Een tweede collega van dezelfde school krijgt € 20,-- korting, een derde collega € 40,-- en iedere volgende collega € 60,--

Direct inschrijven voor deze workshop

Bestanden van de workshop